Maske za pjeskarenje


MASKE ZA PJESKARENJE

Maska za pjeskarenje COMANDER
Ova kaciga izrađena je od staklenih vlakana ojačanih poliamidom te je opremljenA s gumiranom presvlakom. Omogućava vidno polje veličine 145x90mm. Opremljena je sigurnosnim indikatorom, regulatorom, prigušivačem i pojasom.
Maska za pjeskarenje COMFORT
Maska ima regulator stakla ojačan okvirom od mreže nehrđajućeg čelika, koristi se kao jednokratna leća. Zamjena je jednostavna i nije skupa, obično staklo se reže u odgovarajućoj veličini i mijenja po potrebi.
Maska je jako ugodna za nošenje, lagane težine i prikladna za svaku vrstu pjeskarenja. Njezin oblik omogućuje neprestani dotok zraka do vizira kako staklo ne bi bilo mutno. Na sebi ima regulator zraka, indicator protoka zraka i ogrtač.
Maska za pjeskarenje ASPECT
Kod ove maske promjenljiva leća zaštićena je mrežicom od nehrđajućeg čelika. Leće se mogu promijeniti u trenu i prodaju se u praktičnim pakiranjima od 50 komada.
Maska je jako ugodna za nošenje, lagane težine i prikladna za svaku vrstu pjeskarenja. Ima staklo širokog raspona što je posebno važno kod ograničenog prostora npr. u komorama za pjeskarenje, kod čišćenja unutrašnjih površina rezervoara, tankova i slično. Dvije leće i vizir od čelične mrežice omogućava jasan pogled na predmet rada i štiti osobu od prašine, abraziva i ostalih čestica u zraku. Promjenljiva unutrašnja leća stabilna je jer je učvršćena oblikovanom gumenom brtvom. Promjenljiva leća štiti unutrašnju leću od smrzavanja. Čelična mrežica stakla štiti od rasprskavajućeg otpada.
Njezin oblik omogućuje neprestani dotok zraka do vizira kako staklo ne bi bilo mutno. Na sebi ima regulator zraka, indikator protoka zraka i izdržljivog ogrtača.